'The Walking Dead'-franchise komt weer met opvallende toevoeging?

'The Walking Dead'-franchise komt met toevoeging?

The Walking Dead komt al met een musical, maar mogelijk ook met een Indiana Jones-achtige serie.

Jim Pedd, 15-03-2021 10:21

AMC wil van de Walking Dead-franchise een eeuwigdurend product maken. Zelfs al eindigt de moederserie, de franchise moet echt alleen maar groeien.
Dat leidt al tot verschillende spin-offs. De komende jaren kunnen we bijvoorbeeld nog genieten van Fear the Walking Dead en het tweede en laatste seizoen van The Walking Dead: World Beyond. Daarnaast krijgen we als The Walking Dead voorbij is een nieuwe serie rond de verdere avonturen van Daryl en Carol en komt er een anthologieserie genaamd Tales of the Walking Dead. En dan zijn er nog de films rond Rick Grimes. Maar er komt meer.

Indiana Jones?
Lekker Daniel Richtman stelt op basis van zijn zoals gebruikelijk anonieme bronnen dat er een Indiana Jones-achtige serie op komst is. Dat project moet in elk geval qua look en feel overeen komen met de films waarin Harrison Ford de hoofdrol speelde.

Richtman meldt niet of het om een film of een serie gaat, enkel dat zoiets de hoop is van AMC.

Mocht het uitkomen, is dat nog een interessante invalshoek voor AMC met de franchise. We weten dat er ook al gewerkt wordt aan een musical in de franchise, dus waarom niet?
Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: The Walking Dead, Fear The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond, AMC, Tales of the Walking Dead, Indiana Jones

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws