search
'Fear the Walking Dead' toont gave nieuwe beelden seizoen 6B

'Fear the Walking Dead' toont gave nieuwe beelden seizoen 6B

Dat ziet er helemaal niet slecht uit, dat nieuwe begin in de serie.

Jim Pedd
Het einde is een nieuw begin in Fear the Walking Dead. Een gloednieuwe trailer laat zien dat Morgan Jones en zijn groep overlevenden erachter zal komen wat de betekenis is achter die zin.

De cryptische boodschap werd in het eerste deel van het zesde seizoen meermaals uitgesproken door Virginia, de leider van de gevaarlijke Pioneers. Bovendien stond het als leus op diverse gebouwen en zelfs op een gestrande onderzeeboot.

Wat je opbouwt
Onderstaande teaser voor seizoen 6B laat zien dat de zin vooral slaat op wat je opbouwt. "Het gaat om de toekomst".Die toekomst beslaat ook groei, blijkt uit een poster die AMC vrijgaf voor dit tweede deel van het zesde seizoen. Hieronder zie je een Walker die begroeid is met bladeren, "nieuw leven":In dit tweede deel van het zesde seizoen zal duidelijk worden hoe groot de schade is die Virginia de groep heeft aangedaan. Nieuwe allianties vormen zich, relaties worden vernietigd en loyaliteiten veranderen voor altijd. Het nieuwe deel gaat op 11 april van start.Aanbevolen artikelen