'Falcon and the Winter Soldier' moet tweede seizoen krijgen

Falcon & the Winter Soldier-maker wil 2e seizoen

Bereid je maar voor op meer? Of blijft het voor Falcon and the Winter Soldier bij 1 seizoen?

Jim Pedd, 15 maart 2021 11:22

Als het aan regisseur Kari Skogland ligt, krijgt The Falcon and The Winter Soldier een tweede seizoen. De regisseur ziet het in elk geval helemaal zitten om Sam Wilson en Bucky Barnes meer avonturen te geven.
Komende vrijdag debuteert de serie op Disney+. We krijgen de komende zes weken nieuwe afleveringen te zien, van tussen de 45 en 55 minuten lang. Daarmee duiken we dan in het verhaal van Bucky en Sam, maar krijgen we ook te zien dat ze het moeilijk hebben met slechterik Baron Zemo.

Meer seizoenen
Als Skogland de kans krijgt, wil ze heel graag meer maken in de serie. Ze heeft ook wel recht van spreken: de maakte namelijk alle afleveringen.

The Direct interviewde Skogland en vroeg haar of er verhaaldetails zijn die ze in een tweede seizoen verder wil uitmeten. Daarop reageerde ze door te vertellen dat ze alles wat ze wilde in het eerste seizoen kon proppen. Maar dat er altijd ruimte is voor meer verhaal.

"Ik kan daar geen antwoord op geven, want er is niets in het eerste seizoen dat ik niet heb kunnen doen. Maar tegelijk is er nog veel meer te doen. Dus laten we hopen dat er een tweede seizoen komt. Maar ik heb geen idee of dit er zal komen of niet. Wel weet ik dat er altijd meer verhalen zijn om te verkennen."
Bron: The Direct

Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Marvel Studios, MCU, Disney Plus, Kari Skogland

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws