Erg goed nieuws over de toekomst van 'Outlander'

Het zevende seizoen voor Outlander is dan ook goed gekeurd door zender Starz.

Bram de Groot, 15-03-2021 13:33

De tv-serie Outlander is een flink hit voor de Amerikaanse zender Starz. De serie gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon is in Nederland op Netflix te volgen. De reeds verschijnen vijf seizoenen kun je op de streaming terugkijken.
Recent gingen de opnames van start voor het zesde seizoen dat gebaseerd wordt op het boek A Breath of Snow and Ashes. Nu is bekend dat er ook een zevende seizoen wordt gemaakt.

An Echo in the Bone
En dat zevende seizoen wordt een verfilming van het zevende boek in de Outlander-reeks en deze heeft de titel An Echo in the Bone. Het zevende seizoen moet opnieuw bestaan uit twaalf afleveringen.

"We zijn zo blij dat Starz ons de kans heeft gegeven om de epische 'Outlander'-reis voort te zetten," aldus showrunner Matthew B. Roberts. "We kunnen niet wachten om de schrijverskamer binnen te gaan en An Echo in the Bone te vertalen [naar het kleine scherm]. We kijken ernaar uit om de fans nog een seizoen van dit opwindende verhaal te geven."

Outlander-sterren Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton en Richard Rankin moeten allemaal terugkeren voor seizoen zeven.Bron: variety

Lees meer over: Outlander, 2020, Caitriona Balfe, Sam Heughan, Ed Speleers, Seizoen 5, Starz

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in