search
Razend spannende Mexicaanse serie onderweg naar Netflix
Series / Nieuws

Razend spannende Mexicaanse serie onderweg naar Netflix

De serie belooft de kijker vaak op het puntje van haar stoel te doen belanden...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De voorbije tijd zijn er op Netflix menig aantal verschillende Spaanstalige series verschenen die het uitstekend hebben gedaan. Later deze maand komt er met Quién Mató a Sara nog zo'n serie naar de streamingdienst. Ook de verwachtingen rond deze lekker spannende serie zijn alvast hooggespannen.

Eigenlijk is Quién Mató a Sara geen Spaanse, maar een Mexicaanse productie. In deze reeks volgen we in het bijzonder ílex (gespeeld door Manolo Cardona) die ten onrechte in de gevangenis zit voor de moord op zijn zus Sara.

Wanneer ílex eindelijk vrijkomt heeft hij maar één doel voor ogen en dat is de moordenaar van zijn zus vinden. De man die hij eigenlijk altijd heeft verdacht van de moord blijkt echter al snel onschuldig te zijn. De vraag is dan natuurlijk wie Sara wel heeft vermoord. De zoektocht naar de moordenaar wordt niet alleen lang, maar bovendien ook ongelofelijk gevaarlijk.

Veelbelovende serie
De verwachtingen rond deze serie zijn in ieder geval hooggespannen. Dat niet alleen omwille van het plot, maar ook omdat het script is geschreven door niemand minder dan Jose Ignacio Valenzuela. Hij is niet alleen de maker van deze thrillerreeks, maar was in het verleden ook al goed voor verschillende soap opera's en boeken. Het is dan ook vooral uitkijken naar wat hij van deze serie heeft gemaakt.

Ben jij ook al benieuwd naar het verhaal van Quién Mató a Sara? Dan hoef je niet erg lang meer te wachten. De serie is namelijk te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 25 maart 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen