Interview: Omar Sy over seizoen 2 van de Netflix hitserie 'Lupin'

Interview: Omar Sy over seizoen 2 van 'Lupin'

Omar Sy is in een goed humeur en vertelt honderduit over S2 van 'Lupin'

Door redactie, 17 maart 2021 om 07:05

Met 70 miljoen kijkers wereldwijd is de Franse serie Lupin op Netflix een hit. Het tweede seizoen is onderweg. Acteur Omar Sy vertelt hoe ze dit seizoen konden filmen terwijl er een lockdown is in Parijs. "Netflix is de Olympische Spelen van de tv".
Omar Sy is in een goed humeur."Ik ben in Parijs! Wil je een beetje Parijs zien?". Sy is terug in de stad waar hij opgroeide voor de opnames van Lupin, de Franstalige misdaadcomedyserie op Netflix.

In een uitgebreid interview met Scott Roxborough, van The Hollywood Reporter, spreekt Sy over de uitdagingen van de lockdown en wat het succes van de show betekende voor Frans talent.

"Je begon op de Franse tv met sketch-komedie, maar bent nu al tien jaar exclusief filmacteur. Waarom koos je voor 'Lupin'?"

Omar Sy: "We hadden het over het maken van een show en ze vroegen me: "wat zou je droomrol zijn?" En ik zei meteen Lupin. Het is een klassiek boek, hij is een held, weet je? En voor een acteur is hij het beste dat je maar kunt krijgen. Omdat je alles met hem kunt doen. Je kunt je niet vervelen met deze man, want hij is een personage dat al die andere personages speelt [met zijn vermommingen]."

"Geen spoilers, maar wat kunnen we in seizoen 2 van Lupin verwachten?"

"Ik weet niet of ik daar antwoord op kan geven, want ik mag niets zeggen. Maar ik zou zeggen dat het geen spel meer is. In seizoen 2 is het geen spelletje meer."

Het hele interview en alle verhalen van Omar Sy zijn hier terug te lezen.


Bron: Hollywood Reporter

Lees meer over: Netflix, Lupin, Omar Sy

Populair nieuws