Disney+ zou een serie maken over de Predators

Disney+ zou een serie maken over de Predators

Weer een extra gave serie in de Alien-franchise op komst naar Disney+?

Jim Pedd, 17 maart 2021 12:26

De Alien en Predator-franchises zijn de laatste dertig jaar hip gebleven. Het is dus ook niet gek dat Disney kijkt naar manieren om de franchises voor te zetten.
Een van die manieren is door een televisieserie te laten maken door Noah Hawley en Ridley Scott voor streamingdienst Hulu. Die serie speelt zich voor het eerst in de geschiedenis van de franchise af op de Aarde. Maar er lijkt meer aan te komen.

Een Predator-serie
Het gerucht gaat via Small Screen dat er gewerkt wordt aan een R-Rated televisieserie in de franchise. Het is niet zeker wie daarvoor terug zou moeten keren van de oorspronkelijke cast en crew, maar een van de vele verhalen die we horen is dat men probeert om Arnold Schwarzenegger te verleiden voor een terugkeer.

De kans dat Schwarzenegger back is voor een televisieserie lijkt tegelijk wel klein te zijn. Voorlopig kan het natuurlijk wel dat men een serie rond de Predators maakt.

Mocht de serie er echt komen, is de kans groot dat we die uiteindelijk op Disney+ kunnen streamen, waar de toevoeging STAR heel wat materiaal voor volwassenen omvat.
Bron: Small Screen

Lees meer over: Predator, Disney Plus, Alien

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws