'Lord of the Rings'-achtige 'Wheel of Time' toont magische nieuwe beelden

'Wheel of Time' toont magische nieuwe beelden

De serie van Amazon Prime Video onthult eindelijk meer en meer van zichzelf. Nu nog een releasedatum!

Jim Pedd, 18 maart 2021 12:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Amazon heeft een nieuwe teaser vrijgegeven voor de serie Wheel of Time. Die onthult een nieuwe blik op Rosamund Pike's Moriaine.
In de vijf seconden durende teaser zien we hoe zij magie gebruikt en een ongeziene tegenstander waarschuwt de vrouwen van White Tower niet te onderschatten.

Nieuwe beelden
Het is pas de tweede keer dat we echt beelden te zien krijgen van de televisieserie. Hieronder kan je de korte teaser bekijken:Pike is een van de bekendste actrices verbonden aan de Amazon-serie. De release hiervan staat gepland voor later dit jaar. Haar personage, Moiraine, is een centraal figuur in de boeken waar de serie op gebaseerd is. Ze is een Aes Sedai, een vrouwelijke magiër die gebruik maakt van krachten die ze ontleent aan de White Tower.

De Aes Sedai worden gevreesd en gerespecteerd in de wereld waar de franchise zich afspeelt. Maar hun organisatie wordt ook gewantrouwd, met name omdat deze zich bemoeit met zaken die hen niet aangaan. Zelfs Moiraine manipuleert haar eigen bondgenoten om te doen wat zij wil.
Lees meer over: Wheel of Time, Amazon Prime Video, Rosamund Pike

Populair nieuws