search
'The Falcon And The Winter Soldier'-schurk vindt zichzelf een held
Series / Nieuws

'The Falcon And The Winter Soldier'-schurk vindt zichzelf een held

Baron Zemo wordt de schurk van The Falcon And The Winter Soldier, maar ziet zichzelf niet zo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Showrunner Malcolm Spellman van The Falcon and the Winter Soldier heeft het druk met de promotie. Hij mag nu druk de media zoeken om zoveel mogelijk hype te bouwen rond de zes afleveringen tellende Marvel-serie die vrijdag van start gaat.

De serie speelt zich af direct na Avengers: Endgame en volgt specifiek Bucky Barnes en Sam Wilson. Die laatste worstelt met de eer die hem is gegund door Captain America. Extra complex wordt de zaak als Baron Zemo zich aandient, die al een geschiedenis heeft met zowel Wilson als Barnes.

Wie is de held?
Tegenover ComicBook.com vertelde Spellman dat Zemo zichzelf echt als een held ziet in dit nieuwe seizoen.

"Alles raakte verstrikt in de persoonlijke verhaallijn van een man wiens land, stad en familie echt verwoest werd door de superhelden die hij als schurken ziet. En dus gelooft Zemo dat hij de held is in dit verhaal. begrijp je wat ik bedoel?"

"Alles is verbonden aan iets heel persoonlijks voor hem. En Daniel Brühl, die hem speelt, weet echt elke scène waar hij in zit te stelen. Hij is echt fantastisch."

Dat betekent dus wat voor dit nieuwe seizoen. We weten nog niet precies wat Zemo doet in de televisieserie, maar duidelijk is dat hij ontsnapt is uit de gevangenis waar we hem voor het laatst zagen.



Aanbevolen artikelen