Populaire 'Game of Thrones' actrice te zien in 'Beacon 23'

'Game of Thrones' actrice te zien in 'Beacon 23'

Veel mensen hebben nu nog een extra reden om uit te kijken naar de nieuwe thrillerserie...

Geoffrey Ketels, 19 maart 2021 om 16:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er wordt best wel wat verwacht van de nieuwe psychologische thrillerserie genaamd Beacon 23. De verwachtingen zullen nu nog hoger gespannen zijn nu bekend raakte dat een populaire Game of Thrones actrice de hoofdrol in de reeks zal vertolken.
Beacon 23 is een gloednieuwe psychologische thrillerserie van Spectrum Originals evenals AMC Networks. Tot dusver was er nog eigenlijk niet zoveel bekend over de nieuwe serie (evenals over de cast), maar daar komt nu enigszins verandering in. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek en heeft nu een hoofdrolspeelster gekregen!

Deze nieuwe serie vertelt het verhaal van Halan en Aster. Beiden komen er achter dat hun lot aan elkaar verbonden is doordat ze zich bevinden aan het einde van het universum. Aster komt op een zeker ogenblik in contact met de eenzame bakenwachter Halan. Hij stelt zich de vraag of Aster te vertrouwen is of niet, want ze heeft duidelijk een verborgen agenda.

Het verhaal van Beacon 23 is volledig gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt verscheen van Hugh Howey.

Lena Headey
Maar wie zal nu de hoofdrol in de reeks vertolken? Dat wordt Lena Headey. Zij speelde in de HBO-hitserie Game of Thrones de rol van Cersei Lannister. In het verleden was de populaire actrice uiteraard ook nog in heel wat andere televisieproducties te zien. Niet alleen neemt de actrice de hoofdrol in de serie voor haar rekening, daarnaast zal ze ook bij het project betrokken zijn als uitvoerend producent.

Wanneer Beacon 23 moet verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Beacon, serie, series, Game of Thrones, thrillerserie, Lena Headey

Populair nieuws