search
Nieuw op Netflix: De heerlijke sitcom 'Country Comfort'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De heerlijke sitcom 'Country Comfort'

Fans van feelgoodseries hebben er een schitterende nieuwe serie bij om te bekijken...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij ook wel te vinden voor een heerlijke feelgoodserie op z'n tijd? Dan is de gloednieuwe reeks Country Comfort die op Netflix te bekijken is vanaf vandaag ongetwijfeld iets voor jou!

In deze gloednieuwe sitcom zijn de hoofdrollen weggelegd voor Katherine McPhee en Eddie Cibrian. We volgen in Country Comfort een jonge country zangeres die een baan aanneemt als nanny. Het spreekt echter voor zich dat haar carrière al snel helemaal anders loopt dan verwacht.

Deze gloednieuwe comedyserie komt van de hand van Caryn Lucas. Zij was eerder aan het werk als producer van onder meer de serie The Nanny.

American Idol
Katherine McPhee kennen we onder meer van American Idol. McPhee is dan ook niet alleen actrice en songwriter, maar ook zangeres. In het verleden had ze ook al een rol te pakken in de serie Scorpion. Een ander lid van de cast is Eddie Cibrian. Hem zagen we eerder al een rol vertolken in de serie Take Two.

Country Comfort is een leuke, grappige sitcom geworden met heel wat aanstekelijke country deuntjes. Wanneer jij ook wel toe bent aan een beetje extra ontspanning is deze serie dus ongetwijfeld wat voor jou.

Country Comfort is vanaf vandaag, vrijdag 19 maart 2021 te bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen