search
'The Flash' krijgt in zevende seizoen een heel gaaf verhaal

'The Flash' krijgt in zevende seizoen een heel gaaf verhaal

Hoofdrolspeler Grant Gustin maakt een behoorlijke belofte over het nieuwe, zevende, seizoen van de serie.

Jim Pedd
Het zevende seizoen van The Flash is in volle gang. De verhaallijnen van het vorige seizoen zijn nu zo'n beetje afgerond en dus kan de serie van The CW verder met nieuwe verhalen, nieuwe schurken en een van de verhaallijnen die volgens acteur Grant Gustin vooral fans van de comics echt heel blij zal maken.

Grant Gustin sprak met de site TVLine over een "coole verhaallijn" uit de comics. Die zal een aantal afleveringen in beslag nemen.

Opwindende verhaallijn
"Je gaat iets te zien krijgen dat uit de comics komt," aldus Gustin. "Het is echt een tof verhaal dat een aantal afleveringen in beslag neemt. Ik was echt heel verdrietig toen we daar eenmaal klaar mee waren."

De reden? "Het was echt geweldig om met deze acteurs samen te werken. Ik denk dat de fans echt gaan genieten van deze verhaallijn."

Om welke verhaallijn het gaat, wilde Gustin niet vertellen. Wel zijn er al aanwijzingen in de serie. Zo lijkt de Speed Force hersteld te zijn, waarmee er meerdere Forces ontstaan zijn: Sage Force, Strength Force en de Still Force. Helemaal zeker is het nog niet, maar het lijkt een goede gok.Aanbevolen artikelen