'Chucky'-serie boekt interessante vooruitgang

'Chucky'-serie boekt interessante vooruitgang

De Child's Play-franchise is tegenwoordig in twee delen gesplitst en dat belooft wat.

Jim Pedd, 25 maart 2021 om 08:06

MGM kwam in 2019 met een reboot van Child's Play. Desondanks gaat bedenker Don Mancini door met zijn oorspronkelijke universum, nu specifiek met een Chucky-serie die naar Syfy komt.
Die serie verkent straks weer het verhaal van de Good Guy-pop die het heel erg op mensenlevens voorzien heeft. Brad Dourif zal weer te horen zijn als Chucky en mooi is dat zijn dochter Fiona zich nu bij hem voegt in de cast.

Nica Pierce
Fiona Dourif zal weer de rol van Nica Pierce spelen, eentje die ze al speelde in Curse of Chucky (2013), en later ook in Cult of Chucky (2017). Fans zullen zich herinneren dat de film eindigde met een grote twist, waaruit bleek dat Charles Lee Ray het lichaam van Nica bezeten had.

Nu blijkt dat Nica ook in de televisieserie te zien zal zijn, kunnen we er zeker van zijn dat we meer te horen krijgen over hoe dat allemaal afgelopen is.

De serie kijkt ook weer naar de oude setting: "nadat een vintage Chucky-pop terecht komt bij een straatverkoper, raakt een idyllisch Amerikaans stadje in chaos als een reeks gruwelijke moorden de hypocriete geheimen van het stadje blootleggen." We krijgen ook flashbacks te zien over hoe Ray moordenaar werd.
Bron: EW

Lees meer over: Chucky, Syfy, Childs Play, Brad Dourif, Fiona Dourif, Don mancini

Populair nieuws