William Shatner doet bijzondere ontboezeming over 'Star Trek'

Acteur William Shatner heeft nog nooit een aflevering van welke Star Trek-serie gezien.

Jim Pedd, 25 maart 2021 09:13

Star Trek-acteur William Shatner blijkt tot nu toe geen enkele aflevering van de iconische televisieserie bekeken te hebben. Dat omdat hij zijn eigen spel als "pijnlijk" ervaart.
De franchise werd in 1966 gelanceerd en volgde toentertijd de bemanning van het sterrenschip de USS Enterprise. Dat reisde onder leiding van Captain James T. Kirk, First Officer Spock en een hele andere crew door de ruimte en beleefde allerlei avonturen.

Succesvolle franchise
Hoewel de eerste serie maar moeite had om te scoren op televisie, werd de serie bij herhalingen echt populair. Het leidde in 1987 tot een revival, en op dit moment wordt er aan maar liefst vijf series tegelijk gewerkt. Hoe de dingen kunnen lopen dus.

Dat maakt het allemaal des te opmerkelijker dat acteur William Shatner geen van zijn oude werk gezien heeft. "Er zijn veel afleveringen die ik niet ken, ook zijn er een aantal films die ik niet gezien heb."

"Ik regisseerde een van de films, nummer vijf, en heb die wel moeten kijken," ging Shatner verder tegenover People Magazine. "Maar ik vind het allemaal pijnlijk, omdat ik niet tevreden ben met hoe ik eruit zag en wat ik doe."
Bron: People

Lees meer over: William Shatner, Star Trek

Informatie over de serie: Star Trek

Populair nieuws