Netflix-serie 'The Irregulars': Dit moet je weten over de duistere Sherlock Holmes-serie die morgen verschijnt

Netflix-serie 'The Irregulars': Dit moet je weten

Vanaf morgen kan je de serie The Irregulars kijken op Netflix. Dit moet je alvast weten.

Jim Pedd, 25 maart 2021 15:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heb je je ooit afgevraagd wat de buren van Sherlock Holmes vinden van wat hij deed? Dan heeft Netflix vanaf morgen antwoorden voor je.
De serie The Irregulars wordt morgen gelanceerd en volgt de bewoners van Baker Street 221B, die een reeks mysteries probeert op te lossen om Londen te beschermen. De twist? Het is een groepje door problemen geteisterde straatschoffies, die het opnemen tegen bovennatuurlijke krachten.

Waar gaat het over
In de boeken van Arthur Conan Doyle zijn de Baker Street Irregulars een groepje straatkinderen die zo nu en dan door Sherlock ingeschakeld worden om informatie te vergaren waar hij niet direct toegang toe heeft.

In de Netflix-serie volgen we dat clubje jongeren dat gemanipuleerd wordt om misdrijven op te lossen voor de sinistere Doctor Watson en de zijn mysterieuze zakenpartner Sherlock Holmes. De misdrijven hebben een gruwelijk bovennatuurlijk randje en als een duistere kracht opdoemt, is het aan de Irregulars om Londen en de wereld te redden.

Wie zijn te zien?
Sherlock Holmes wordt in de serie gespeeld door Henry Lloyd-Hughes. De rol van Dr. Watson is er voor Royce Pierreson. Dan zijn er de Irregulars.

De leider daarvan, Bea, wordt gespeeld door Thaddea Graham. Haar jongere zus Jessie wordt gespeeld door Darci Shaw. Verder zien we Billy (gespeeld door Jojo Macari), Spike (gespeeld door McKell David) en Leopold (Harrison Osterfield).

Eerste beelden en releasedatum
Hieronder kan je de eerste trailer bekijken. De serie The Irregulars is morgen te zien op Netflix:


Er komt ook een tweede seizoen van de serie.
Lees meer over: The Irregulars, Netflix, Sherlock Holmes

Populair nieuws