'The Boys' seizoen 3 moet het zonder deze schurk doen

'The Boys' S3 moet het zonder deze schurk doen

De serie The Boys kwam in het tweede seizoen met Stormfront, maar die gaan we missen.

Jim Pedd, 26 maart 2021 om 07:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van The Boys was een gigantische hit op Amazon Prime Video. De serie nam een heel andere invalshoek richting het superheldengenre, en keek vooral naar heerlijke combinaties van kapitalisme en nationalisme.
Deel van de aantrekkingskracht van het tweede seizoen was een van de grootste schurken: Aya Cash, die de rol van Stormfront speelde. Maar het lijkt erop dat haar rol helemaal uitgespeeld is nu.

Derde seizoen
De actrice sprak met Entertainment Weekly over haar toekomst in de franchise. Het lijkt erop dat die terugkeer er niet direct in zit.

"Ik wil ook graag weten of ze weer te zien zal zijn," aldus Cash. "Ik ben er nu niet en zit in een nieuwe FOX-serie genaamd This Country. Mijn contract voor The Boys besloeg slechts een jaar, dus wie weet? Misschien kunnen ze mijn gezicht er met CGI op zetten."

Ze wil wel heel graag weer te zien zijn als Stormfront, maar het personage eindigde behoorlijk gruwelijk. Na een confrontatie met Billy Butcher en de zoon van Homelander werden de meeste ledematen van de beste dame verwoest en bleef ze gruwelijk verbrand achter.
Bron: EW

Lees meer over: The Boys, Aya Cash, Amazon Prime Video

Populair nieuws