'The Nevers'-castlid helemaal kapot van vertrek Joss Whedon

'The Nevers'-castlid kapot van vertrek Joss Whedon

The Nevers moet het doen zonder Joss Whedon en dat viel heel zwaar.

Jim Pedd, 26 maart 2021 om 08:08

Actrice Laura Donnelly had er echt moeite mee toen ze afgelopen herfst hoorde dat Joss Whedon opstapte bij de nieuwe serie The Nevers.
De serie The Nevers is van HBO en een Victoriaans drama dat een groep vrouwen volgt. Na een buitenaardse gebeurtenis krijgen ze superkrachten die hen allemaal in gevaar brengen. Twee van de vrouwen, Amalia True en Penance Adair, proberen iedereen te redden die krachten heeft gekregen en proberen die mensen naar hun weeshuis te krijgen.

Grote teleurstelling
The Nevers werd in 2018 door HBO besteld, en Whedon schreef, regisseerde en produceerde de serie. Maar na zes afleveringen stapte hij op. Vorig jaar werd de productie stilgelegd vanwege de coronacrisis en daarna stapte hij op. HBO huurde Philippa Goslett in als de nieuwe showrunner.

"Ik kwam er net als iedereen achter, HBO liet het ons weten," aldus Donnelly over het vertrek van Whedon. "En het deed mij echt pijn, omdat ik het geweldig vond om met hem te werken. Het deed echt pijn. Maar tegelijk vertrok hij om persoonlijke redenen en daar kan ik niet tegenin gaan."

De serie is volgende maand te zien op HBO.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Nevers, Laura Donnelly, HBO, Joss Whedon, Philippa Goslett

Populair nieuws