Fans voeren keihard campagne voor meer 'Hannibal'

Fans voeren keihard campagne voor meer 'Hannibal'

Hannibal moet wat heel wat fans betreft zo snel mogelijk een revival krijgen op Netflix.

Jim Pedd, 27 maart 2021 om 16:31

Fans van Hannibal willen nog altijd graag dat er een nieuw seizoen komt. De serie stopte al na drie jaar in de lucht bij NBC, maar de fans willen nog altijd graag meer.
Ongeveer een maand geleden organiseerden de behoorlijk toegewijde fans een viewing party, waarbij ze gezamenlijk de serie nog eens terug gingen kijken. En ze maakten de hashtag #HannibalDeservesMore trending.

Drie seizoenen
De serie telt drie seizoenen die op Netflix te zien zijn. Daar vonden ze nieuwe populariteit. En sinds de serie daar staat, schijnen er ook wel wat gesprekken plaats te vinden om een nieuw seizoen te maken.

Daar vertelde acteur Mads Mikkelsen recent over: "Sinds Hannibal een nieuw thuis heeft gevonden bij Netflix, zijn de gesprekken weer nieuw leven ingeblazen. Ik denk dat je geen enkel castlid zal kunnen vinden dat nog leeft en zeg: 'nee dankje'. We hebben er allemaal zo enorm van genoten."

Het is nog zien wat de campagne vanuit de fans opbrengt. Tegelijk heeft een soortgelijke fanactie ook al geleid tot de komst van Zack Snyder's Justice League. Er is dus veel mogelijk.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Hannibal, NBC, Mads Mikkelsen

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws