'Fear the Walking Dead' seizoen 7 wordt gruwelijk voor de personages

Bereid je maar voor op weer een flinke achtbaanrit in de serie van AMC.

Jim Pedd, 29-03-2021 08:08

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Elke overlever in het ensemble van Fear the Walking Dead zal danig veranderen als gevolg van een explosieve tweede helft van het zesde seizoen. Dat stellen actrice Jenna Elfman en showrunner Andrew Chambliss en Ian Goldberg.
Er staat een gevecht geleverd te worden in de televisieserie tussen de vrienden van Morgan Jones en Virginia. Maar er zal zich een nog veel grotere bedreiging gaan onthullen en dan barst de bom pas echt.

Nog meer testen
"Dit seizoen laat vooral zien hoe onze personages veranderen binnen de gemeenschappen van Virginia. Maar we kijken ook naar de manier waarop Virginia getest is, want niet alles is echt haar kant op gevallen," aldus Goldberg.

"Je zal iemand zien die, als we haar ontmoeten, extreem veel zelfvertrouwen heeft. Maar nu beginnen de muren op haar af te komen en wordt ze gaandeweg een stuk wanhopiger en wispelturiger."

Dat betekent ook dat het voor elk personage moeilijk wordt, belooft actrice Elfman. "Elk personage wordt echt geraakt door de impact van het leven en dat heeft grote invloed op het zevende seizoen. Die impact is echt groter dan wat onze personages tot nu toe ooit eerder doorgemaakt hebben in Fear."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Jenna Elfman, Andrew Chambliss, Ian Goldberg

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader