search
'Fear the Walking Dead' seizoen 7 wordt gruwelijk voor de personages
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' seizoen 7 wordt gruwelijk voor de personages

Bereid je maar voor op weer een flinke achtbaanrit in de serie van AMC.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke overlever in het ensemble van Fear the Walking Dead zal danig veranderen als gevolg van een explosieve tweede helft van het zesde seizoen. Dat stellen actrice Jenna Elfman en showrunner Andrew Chambliss en Ian Goldberg.

Er staat een gevecht geleverd te worden in de televisieserie tussen de vrienden van Morgan Jones en Virginia. Maar er zal zich een nog veel grotere bedreiging gaan onthullen en dan barst de bom pas echt.

Nog meer testen
"Dit seizoen laat vooral zien hoe onze personages veranderen binnen de gemeenschappen van Virginia. Maar we kijken ook naar de manier waarop Virginia getest is, want niet alles is echt haar kant op gevallen," aldus Goldberg.

"Je zal iemand zien die, als we haar ontmoeten, extreem veel zelfvertrouwen heeft. Maar nu beginnen de muren op haar af te komen en wordt ze gaandeweg een stuk wanhopiger en wispelturiger."

Dat betekent ook dat het voor elk personage moeilijk wordt, belooft actrice Elfman. "Elk personage wordt echt geraakt door de impact van het leven en dat heeft grote invloed op het zevende seizoen. Die impact is echt groter dan wat onze personages tot nu toe ooit eerder doorgemaakt hebben in Fear."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen