Robert Kirkman (The Walking Dead) wil nog vele seizoenen van 'Invincible'

Robert Kirkman wil vele seizoenen van 'Invincible'

De maker van de Walking Dead-comics en Invincible-comics ziet het nu al zitten.

Jim Pedd, 29 maart 2021 om 09:11

Als het aan maker en bedenker Robert Kirkman ligt, kan zijn serie Invincible nog zeven seizoenen doorgaan op Amazon Prime Video. Hij maakte ook de comics waar de televisieserie op gebaseerd is.
De serie wordt gebaseerd op de Invincible-comics die in 2003 debuteerden. Centraal staat Mark Grayson, a.k.a. Invincible, als tiener. Zijn vader Nolan, a.k.a. Omni-Man, is de meest krachtige superheld van de wereld. Zodra Mark ook krachten ontwikkelt, begint hij in de voetsporen van zijn vader te treden.

Nog lang doorgaan
De serie ging op 26 maart van start en heeft echt een grote cast. Onder meer Steven Yeun (Mark Grayson), Mark Hamill (Rosebaum), Seth Rogen (Allen the Alien) en JK Simmons (Omni-Man) spreken stemmen in. De show is goed ontvangen en heeft een score van 97 procent op Rotten Tomatoes.

"Het verhaal werd in de comics gedurende 16 jaar en 144 nummers verteld," begon Kirkman over de toekomst van de serie.

"Ik heb geen precies aantal seizoenen dat we willen hebben, maar ik wil er zoveel mogelijk. Ik denk dat een mooie zeven seizoenen tellende serie ons genoeg ruimte zou bieden om het hele verhaal te vertellen. Maar ik denk ook dat het misschien beter is om het in vijf of zes seizoenen te doen. Maar dat zoeken we onderweg wel uit."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Robert Kirkman, Invincible, Amazon prime Video

Populair nieuws