search
Gerucht: 'Star Wars' vindt actrice om supersterke Jedi te spelen
Series / Nieuws

Gerucht: 'Star Wars' vindt actrice om supersterke Jedi te spelen

Brie Larson krijgt naar het schijnt een hele grote rol in een nog niet aangekondigde serie.

Het zal niemand verbazen als het uiteindelijk zover komt en actrice Brie Larson te zien is in een Star Wars-serie. De actrice gaf immers ooit toe dat ze de franchise enorm geweldig vindt en bleek zelfs auditie gedaan te hebben voor Star Wars: The Force Awakens.

Hoewel er nog niets bevestigd is, gaat het gerucht dat de actrice een Jedi genaamd Maeve zou spelen in een nog niet aangekondigde Star Wars-serie.

Enorm krachtig
Het verhaal gaat meteen ook dat de actrice een megasterke Jedi zal spelen, die krachtiger is dan Rey en Darth Vader gecombineerd. Het verhaal focust zich naar verluidt op het personage dat op zoek gaat naar een MacGuffin die de essentie van de Force controleert.

Dat horen we allemaal via Mark Zeroh, die een niet altijd even sterke reputatie heeft als het aankomt op Star Wars-geruchten. Een geinige anekdote is dat Rian Johnson, regisseur van The Last Jedi, zelfs zijn naam gebruikte voor dingen die echt helemaal niet kloppen op de filmset.

Zeroh heeft tegelijk wel wat scoops goed gehad in het verleden. Wie weet dat hij het dit keer wel bij het rechte eind heeft. Voorlopig nemen we 't nieuws echter wel met een flinke korrel zout.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen