Netflix voegde deze week 11 nieuwe series toe

Netflix voegde deze week 11 nieuwe series toe

Check hier het complete overzicht van alle nieuwe titels op Netflix deze week.

Jim Pedd, 2 april 2021 om 14:26

We zijn in een nieuwe maand beland en dus is het weer lekker druk op Netflix. Deze week waren er vier series met een nieuwe aflevering (waaronder een seizoensfinale) en kunnen we genieten van 7 nieuwe series. We duiken er meteen in.
Snowpiercer (S02E10): De trein nadert de plek waar Melanie opgepikt zal worden. Layton doet een verwoede poging om haar te vinden, maar dit gaat niet zonder kleerscheuren.

Supergirl (S06E01): Kara en haar nieuwe vrienden bundelen hun krachten om Lex Luthor te stoppen wanneer zijn nieuwste plan om de wereld te domineren van hem een onvoorstelbare dreiging maakt.

Riverdale (S05E10): In Freds afwezigheid besluit Betty een surpriseparty voor Jugheads verjaardag te geven bij Archie thuis. Veronica ontdekt iets alarmerends over haar vader en Clifford.

The Flash (S07E05): Een nieuwe vijand tranformeert de ergste angsten van het team in afschrikwekkende hallucinaties. Killer Frost en Caitlin Snow krijgen tijd voor zichzelf.

En dan hebben we nog een aantal nieuwe series met complete seizoenen:

Haunted: Latin America (seizoen 1): In deze realityserie komen griezelige verhalen van echte mensen over ijzingwekkende, onverklaarbare en paranormale gebeurtenissen tot leven in nagespeelde scènes.

Robocar Poli (2 seizoenen): De robotvoertuigen Poli, Heli, Amber, Roy en hun mensenvriend Jin beleven spannende avonturen wanneer ze Bezemstad redden uit gevaarlijke situaties.

Worn Stories (1 seizoen): In deze grappige, aangrijpende en ontroerende docuserie onthullen echte mensen bijzondere verhalen rond kledingstukken die veel voor ze betekenen.

Prank Encounters (2 seizoenen): Gastheer Gaten Matarazzo staat aan het roer van een hele rits goed doordachte grappen, die met alles te maken hebben. Van spookhuizen tot oeroude begraafplaatsen. Eng hoor!

Magical Andes (2 seizoenen): Ga mee op reis door de Zuid-Amerikaanse bergen,van Argentinië tot Colombia en maak kennis met de mensen die door hun connectie met de Andes een uniek leven leiden.

The Serpent (seizoen 1): In de jaren 1970 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhray het voorzien op reizigers die het 'hippie trail' van Zuid-Azië afreizen.

O sabor das margaridas (2 seizoenen): Tijdens haar onderzoek naar een verdwenen meisje in Galicië ontrafelt een agente geheimen die verband houden met een verlies dat ze zelf heeft meegemaakt.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws