search
'The Flash' vindt de snelste tiener ooit

'The Flash' vindt de snelste tiener ooit

Bart Allen is gecast in de serie The Flash van televisiezender The CW.

Jim Pedd
De snelste tiener die er maar is komt naar The Flash. The CW laat weten dat acteur Jordan Fisher is gecast als Bart Allen.

Jordan Fisher zal de rol van Bart Allen, a.k.a. Impulse, meermaals spelen in de Arrowverse-serie. Hij is vooral bekend als John Ambrose McClaren in Netflix's To All the Boys: PS I Still Love You.

Toekomstige zoon
Bart Allen is de toekomstige zoon van Barry Allen en Iris West-Allen. Hij wordt omschreven als de snelste tiener op de planeet en staat bekend om zijn impulsieve gedrag. Ouders Barry en Iris zullen dan ook hun handen vol hebben om hun nieuwe zoon geduld te leren. Maar het is een taak die ze moeten volbrengen, om gezamenlijk de grootste bedreiging van Team Flash tot nu toe te verslaan.

In de comics debuteerde Bart Allen voor het eerst in The Flash #91, en was toen het kind van Meloni Thawne en Don Allen. Hij is daarin een kleinkind van Barry en Iris. Hij heeft verder heel wat bijnamen gehad, waaronder die van Impulse, Kid Flash en The Flash zelf.

Nu hij te zien zal zijn in The Flash, is hij het tweede kind waar Barry en Iris mee om moeten gaan, dat uit de toekomst komt. Eerder was die eer aan Nora West Allen, a.k.a. XS.Aanbevolen artikelen