search
'Batwoman' weet wel heel triest record te vestigen
Series / Nieuws

'Batwoman' weet wel heel triest record te vestigen

De nieuwe aflevering trok geen half miljoen kijkers meer naar televisiezender The CW.

Het gaat de serie Batwoman bepaald niet voor de wind. De serie van The CW trekt elke aflevering weer minder kijkers en weet nu een flink nieuw laagterecord te vestigen.

Naar de aflevering van afgelopen zondag, Rule #1, keken slechts 450.000 Amerikanen. Dat is fors minder dan de week ervoor, toen er nog 550.000 Amerikanen op de serie afstemden.

Wel opmerkelijk
Dat er zoveel mensen lijken weg te lopen bij de serie, is wel opmerkelijk. Recent was de show veel in het nieuws, mede doordat Wallis Day ingehuurd is als de nieuwe Kate Kane. Zij neemt het helemaal over van Ruby Rose.

Je zou zo denken dat de serie daardoor weer wat interesse weet te wekken bij verschillende kijkers. Maar de nieuwe casting lijkt het tegendeel bewerkstelligd te hebben.

Gelukkig voor fans is de serie niet meteen klaar met draaien. Er is namelijk een derde seizoen besteld. De kans is groot dat het daarna wel gedaan is, als deze trend niet teruggedraaid wordt. De serie laat elke zondag een nieuwe aflevering zien op The CW.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen