Bijzonder goed nieuws voor fans van 'Young Sheldon'

Bijzonder goed nieuws voor fans van Young Sheldon

Young Sheldon, de spin-off van The Big Bang Theory, krijgt maar liefst 3 nieuwe seizoenen.

Jim Pedd, 1 april 2021 om 13:40

CBS heeft de The Big Bang Theory-prequel Young Sheldon een grote vernieuwing gegeven. Er komt niet slechts 1, maar 3 nieuwe seizoenen. Dat betekent dat de serie tot 2024 te zien zal zijn en sowieso zijn zevende seizoen haalt.
Young Sheldon is een groot succes voor CBS, vooral omdat The Big Bang Theory in 2019 tot een einde kwam. In het huidige vierde seizoen hebben we al gezien hoe de jonge Sheldon afstudeert aan de middelbare school en richting zijn tijd aan East Texas Tech gaat.

Nieuw seizoen
Mooi voor fans is vooral dat de serie steeds meer cameo's en leuke referenties heeft die duidelijk maken dat de boel echt nog verbonden is aan The Big Bang Theory. Zo hebben we een voiceover gekregen van actrice Miyam Bialik als Amy Farrah Fowler, de toekomstige echtgenote van Sheldon.

Deadline meldt nu dat de serie, die trouwens geproduceerd wordt door Chuck Lorre, vernieuwd is tot een zevende seizoen. Gek is dat niet: het is de meest bekeken komedieserie in de Verenigde Staten.

Er kijken elke donderdag weer meer dan 2,5 miljoen Amerikanen naar CBS, waarmee de serie een belangrijke trekker is voor de zender.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, CBS

Populair nieuws