search
'Sex and the City'-revival brengt deze oude bekende terug
Series / Nieuws

'Sex and the City'-revival brengt deze oude bekende terug

De reboot van Sex and the City brengt nog een oude bekende terug.

Acteur David Eigenberg, die de rol van Miranda's partner Steve Brady speelde, laat weten dat hij gevraagd is om terug te keren voor de reboot van Sex and the City.

De serie was eind jaren negentig te zien en gebaseerd op het boek van Candace Bushnell. Darren Star maakte er vervolgens een baanbrekende, prijswinnende en legendarische serie van voor HBO. Met hoofdrollen voor onder meer Sarah Jessica Parker, Kristin David, Cynthia Nixon en Kim Cattrall.

Vier vriendinnen
In Sex and the City volgen we vier vriendinnen, Carrie, Charlotte Miranda en Samantha die proberen het leven in New York City zo goed als mogelijk te leiden.

Tegenover E! Online laat acteur Eigenberg nu weten dat hij weer te zien zal zijn in de reboot. "Ze hebben mij gebeld," vertelde hij aan de site.

In de revival zien we Carrie, Charlotte en Miranda die nu in de vijftig zijn. De rebootreeks krijgt verder tien afleveringen van elk een half uur. "Ik ben echt wel benieuwd hoe Cynthia Nixon er weer een draai aan geeft als Miranda en ook hoe het gaat met hun zoon Brady Brady. Ik hoop dat we hen allemaal samen gaan zien."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen