search
Ash keert terug in Starz-serie 'Ash Vs. Evil Dead'!

Ash keert terug in Starz-serie 'Ash Vs. Evil Dead'!

Regisseur Sam Raimi, producent Rob Tapert en acteur Bruce Campbell werken opnieuw samen.

Zilko Tarici

Starz heeft officieel het groene licht gegeven aan het langverwachte vervolg op de klassieke horror-franchise The Evil Dead, in de vorm van een tv-serie genaamd Ash Vs. Evil Dead. Het team achter de oorspronkelijke trilogie (en de remake van vorig jaar), regisseur Sam Raimi, producent Rob Tapert en ster Bruce Campbell zullen opnieuw samenwerken.


Bruce Campbell zal opnieuw de rol van sarcastische held Ash spelen in de tien half uur durende afleveringen, die ergens in 2015 zullen worden uitgezonden. Ash was vorig jaar nog een paar seconden tijdens de credits van de Evil Dead-remake en er gingen ook al heel wat geruchten over een Army of Darkness-vervolg in serievorm tijdens Comic-Con afgelopen juli.

In de serie moet Ash, de met kettingzaag uitgeruste monsterjager, na 30 jaar de mensheid zien te redden van een Deadite-plaag. Raimi zal de eerste aflevering regisseren. Ash Vs. Evil Dead werd geschreven door Sam Raimi, Ivan Raimi en Tom Spezialy. Raimi zal samen met Rob Tapert en Bruce Campbell fungeren als uitvoerend producent van de serie.


Aanbevolen artikelen