search
Disney+ cancelt zijn eerste originele serie
Series / Nieuws

Disney+ cancelt zijn eerste originele serie

The Right Stuff keert niet terug op de nog jonge streamingdienst.

Oktober verleden jaar verscheen op Disney+ de historische dramaserie The Right Stuff, gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Tom Wolfe en de verfilming die in 1983 verscheen. Een vervolg gaat er niet komen volgens Deadline.

De acht afleveringen met namen als Patrick J. Adams, Jake McDorman en Colin O'Donoghue werden wisselend ontvangen en Deadline meldt dat er wel de intentie was om verder te gaan, maar dat Disney+ en Warner Bros. Television er niet uit zijn gekomen om gezamenlijk verder te gaan.

Disney+ wilde volgens Deadline liever een tweede seizoen met een compleet nieuwe cast en een andere missie. Warner Bros. kon zich niet in de plannen vinden.

The Right Stuff mogelijk verder op andere zender
Warner Bros. Television kijkt nu of het avontuur over 's werelds bekendste ruimteprogramma verder kan gaan op een andere zender. Daarbij zou Warner Bros. kunnen uitkomen bij TNT of HBO Max. Het tweede seizoen zou al half in de steigers staan.

Het complete eerste seizoen vind je op Disney+ en hieronder kun je kijken naar de trailer.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen