Fan van 'Game of Thrones'? Check dan deze series op Netflix

Game of Thrones-fan? En kan je niet wachten op House of the Dragon? Check dan deze series op Netflix.

Jim Pedd, 5 april 2021 17:19

Ben je helemaal verzot op Game of Thrones? De epische serie van HBO is natuurlijk al een tijdje voorbij. En we moeten nog een jaar wachten op de volgende serie, House of the Dragon.
Vandaag zetten we dan ook de vijf suggesties die Netflix doet op een rij, als je zoekt op Game of Thrones.

Reign: Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.

The Last Kingdom: Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

Vikings: Dit harde drama volgt de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider, graaf Haraldson.

The Witcher: Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan de monsters waar hij op jaagt.

Frontier: Lord Benton wil de wurggreep van de Hudson's Bay Company op de bonthandel herstellen en reist naar de Nieuwe Wereld om de genadeloze pelsjager Harp uit te schakelen.

Lees meer over: Netflix, Game of Thrones, Reign, The Last Kingdom, Vikings, The Witcher, Frontier

Populair nieuws