search
Maker over de gecancelde 'Game of Thrones' spin-off
Series / Nieuws

Maker over de gecancelde 'Game of Thrones' spin-off

Hoe stond het ervoor met een van de eerst geplande series gebaseerd op Game of Thrones?

Max Borenstein, die onder meer meeschreef aan blockbuster Godzilla vs. Kong, werkte lange tijd ook aan een spin-off van Game of Thrones. In een interview vertelde hij voor het eerst in lange tijd over zijn serie.

De serie van Borenstein was een van de vele projecten waar HBO aan werkte. Het moest een prequel zijn, die de ontwikkelingen van Game of Thrones moest voorgaan. In een interview met Collider vertelde hij over het mysterieuze project.

Behoorlijk ver gevorderd
Borenstein vertelde een geweldige ervaring te hebben met het maken van de serie. Hij was ook trots op al het werk dat hij met zijn team verricht had. Maar mocht niet al te veel op de inhoud ingaan.

"Het was al heel ver in de ontwikkeling. Er was een script, we hadden samenvattingen en er was al een titel. We hadden dus heel wat materiaal," vertelde Borenstein.

Hij hoopt nog altijd dat zijn project er gewoon komt. Maar de kans lijkt klein. HBO werkt op dit moment aan een hele rits andere projecten in de franchise. De serie The House of the Dragon is het verst in ontwikkeling.

Ben je benieuwd welke projecten er nog meer aan zitten te komen? Check dan hier ons overzicht met alle projecten die in de maak zijn in de franchise.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen