'The Falcon and the Winter Soldier' aflevering 4 wordt weer lekker lang

Falcon and Winter Soldier aflevering 4 is lang

De serie The Falcon and the Winter Soldier krijgt naar verluidt weer een lange aflevering.

Jim Pedd, 5 april 2021 om 19:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ver voordat The Falcon and The Winter Soldier zijn vierde aflevering laat zien op Disney+, is nu uitgelekt hoe lang de nieuwe aflevering zal zijn. Bovendien zijn er wat details gelekt over de focus van de nieuwe aflevering.
Reddit-gebruiker Plenty_Echidna_545 laat de laatste tijd elke week weten hoe lang de nieuwe aflevering van The Falcon and The Winter Soldier is. Vandaag lekte hij de speelduur van de nieuwste aflevering.

Lekker lang
Volgens de Reddit'er is de aflevering weer erg lang, met een speelduur van 54 minuten. Daarmee is deze even lang als Power Broker, de meest recente toevoeging aan de serie van Disney+ en Marvel Studios.

Verder vertelde de Reddit-gebruiker ook dat John Walker, a.k.a. Captain America en Lema Hoskins, a.k.a. Battlestar, een belangrijke rol hebben in de nieuwe aflevering. Een mooi feitje, aangezien de twee aan de zijlijn stonden van het meest recente hoofdstuk.

The Falcon and The Winter Soldier is op vrijdagen te zien op Disney+. Ben je benieuwd wat er nog meer verscheen op Disney+ deze week? Check dan hier ons weekoverzicht met alle nieuwe toevoegingen.
Bron: Reddit

Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Disney Plus, Speelduur, Marvel Studios

Populair nieuws