Fan van 'The Boys'? Check dan deze series op Amazon Prime Video

Fan van 'The Boys'? Check dan deze series

Amazon Prime Video heeft heel wat toffe tips voor mensen die fan zijn van The Boys.

Jim Pedd, 7 april 2021 om 21:18

Amazon Prime Video wist zichzelf goed op de kaart te zetten met de superheldenserie The Boys. In plaats van echte helden, zien we in de heftige serie behoorlijk amorele superhelden. Maar het is wachten op het derde seizoen.
In de tussentijd biedt Amazon Prime Video nog genoeg ander mooi materiaal. In dit artikel zetten we vijf tips voor je op een rij die Amazon aanraadt als je van The Boys houdt.

The Tick: In een wereld waar al tientallen jaren superhelden wonen, merkt een accountant zonder krachten dat een dood gewaande superschurk de stad beheerst. In zijn strijd dit complot te ontrafelen, werkt hij samen met een vreemde, blauwe superheld. Samen gaan ze een avontuur aan vol gestoorde aartsvijanden, bloedige wrekers, gestoorde wetenschap en bovennatuurlijke, bizarre gebeurtenissen.

Hunters: Hunters, van uitvoerend producent Jordan Peele, volg een bont team nazi-jagers op hun zoektocht naar gerechtigde wraak in het New York van 1977.

Carnival Row: Als een seriemoordenaar rondloopt op Carnival Row en de overheid de dood van burgers van de lagere klasse negeert, is Rycroft Philostrate, een door oorlog geharde detective,als enige bereid om de moorden te stoppen en de fragiele vrede te handhaven. Als Vignette Stonemoss, een feeënvluchteling, opduikt in de Burgue dwingt ze Philo echter rekening te houden met een verleden dat hij wilde vergeten.

Preacher: "Preacher" is gebaseerd op de populaire comicbooks met dezelfde naam: een bovennatuurlijk, bizar en duister comedydrama over een predikant uit het westen van Texas genaamd Jesse Custer (Dominic Cooper) die is bezeten door een mysterieuze entiteit waardoor hij over ongewone krachten beschikt.

American Gods: Als Shadow Moon uit de gevangenis komt, ontmoet hij Mr Wednesday en ontwikkelt zich een storm. Wat hij niet weet, is dat deze storm de loop van zijn hele leven zal veranderen. Stuurloos achtergelaten door de recente, tragische dood van zijn vrouw en ingehuurd als Mr Wednesday's bodyguard, bevindt Shadow zich in het centrum van een wereld die hij moeilijk kan begrijpen.

Lees meer over: Amazon Prime Video, The Boys, The Tick, Hunters, Carnival Row, Preacher, American GOds

Populair nieuws