search
'Bridgerton'-ster legt uit waarom hij niet terugkeert in het tweede seizoen van de hitserie van Netflix

'Bridgerton'-ster legt uit waarom hij niet terugkeert in het tweede seizoen van de hitserie van Netflix

Regé-Jean Page legt uit waarom hij niet te zien is in het tweede seizoen van de hitserie van Netflix.

Jim Pedd
Heel wat Netflix-abonnees waren nogal teleurgesteld toen bekend gemaakt werd dat Regé-Jean Page niet terugkeert voor het tweede seizoen van Bridgerton. Het was zijn spel als de Duke of Hastings, die de serie iets van zijn magische air gaf.

Maar de acteur keert dus niet terug. Zijn verhaal werd in het eerste seizoen al afgerond. En dat is volgens Page zelf ook de reden waarom hij er niet meer in zit.

Geen terugkeer
"Het is een verhaal van een seizoen, met een begin, midden en een eind," aldus Page tegenover Variety. "Ik vond het interessant. Het voelde als een miniserie. Ik kwam binnen, mocht mijn bijdrage leveren en daarna ging de Bridgerton-familie verder."

Dat past ook bij het genre, vindt Page:

"Wat zo anders is aan dit romantische genre, is dat het publiek ook weet dat het verhaal af is. Ze kijken naar je, beleven het verhaal en je weet dat we uiteindelijk trouwen en een baby krijgen."

En dus zit er geen tweede seizoen meer in voor Page. "Ik kijk wel enorm uit naar het tweede seizoen van Bridgerton, ik hoop dat ze de wereld blijven veroveren. Maar er zit echt waarde aan het afronden van deze verhalen en je daaraan houden."Aanbevolen artikelen