Keert Negan terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?

Keert Negan terug in The Walking Dead seizoen 11?

Er zijn nog maar 24 afleveringen te gaan in de The Walking Dead-serie.

Jim Pedd, 6 april 2021 13:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het extra, derde, deel van het tiende seizoen van The Walking Dead is voorbij. De boel eindigde met de aflevering Here's Negan, die niet alleen onthullingen deed over het verleden van Negan, maar ook wat over zijn toekomst.

Negan werd door Carol verbannen, tussen oplopende spanningen in Alexandria. Maggie woont daar nu samen met haar zoon Hershel. Maar het waren de herinneringen die Negan had aan zijn vroegere echtgenote Lucille, die hem hielpen een keuze maken voor de toekomst.

Een elfde seizoen
Daarmee hebben we ook meteen antwoord op de vraag of Negan wel te zien is in het elfde (en laatste) seizoen van de serie. Met een grote grijns keert Negan namelijk terug in Alexandria. Waar Carol hem waarschuwt: "als je hier blijft, zal ze je doden".

Eerder besloot Maggie nog dat ze de moordenaar van haar man niet wilde executeren. Het feit dat hij de rest van zijn leven gevangen zou zitten, was genoeg. Maar nu moet de familie Rhee proberen te overleven samen met de schurk die Glenn op gruwelijke wijze doodsloeg.

Het elfde seizoen gaat dit jaar nog van start. De serie zal een grootschalig laatste seizoen krijgen, niet alleen met de 24 afleveringen, maar ook in schaalgrootte die je gaat zien op het kleine scherm.
Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Jeffrey Dean Morgan, Heres Negan, Negan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws