search
Hele bekende locatie op setbeelden 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi'
Series / Video/clip/featurette

Hele bekende locatie op setbeelden 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi'

Deze maand nog beginnen dan eindelijk de opnames van Obi-Wan Kenobi.

Enkele weken nadat Lucasfilm en Disney+ de cast van de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie onthuld hebben, lijkt het er nu op dat de opnames bijna van start gaan.

Via TikTok debuteerde een video van wat lijkt op de set. In elk geval ziet het eruit alsof we beelden hebben gekregen van de omgeving en de architectuur van Tatooine, de woestijnplaneet waar Obi-Wan Kenobi zich verschuilt na de gebeurtenissen in de film Revenge of the Sith.

Beelden van de set
De opnames van de serie gaan deze maand nog van start. Het is duidelijk te zien dat de set nog niet helemaal af is, en dat men nog een en ander te werken heeft.

Hoe dan ook moet eind deze maand de camera al draaien. Hieronder zie je de beelden van de set in aanbouw:In de serie keert Ewan McGregor terug als Obi-Wan Kenobi. Bovendien is ook Hayden Christensen te zien in de serie als Darth Vader. Maar er zijn meer castleden: Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell en Benny Safdie.

De serie, die als miniserie te boek staat, wordt geregisseerd door Deborah Chow en is volgend jaar op Disney+ te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen