search
Sebastian Stan bang voor verpesten rol Luke Skywalker
Series / Nieuws

Sebastian Stan bang voor verpesten rol Luke Skywalker

Als hij ooit gevraagd wordt om Luke Skywalker te spelen, vindt hij dit een moeilijke vraag.

Acteur Sebastian Stan kan op heel wat steun rekenen bij fans van Star Wars als eventuele opvolger van Mark Hamill als Luke Skywalker. Niet alleen bij de fans, want ook Hamill ziet het wel zitten.

Ook Stan liet weten dat hij het wel zou zien zitten om te zien te zijn als Luke Skywalker in een eventueel project in de Star Wars-franchise. Dat Luke te zien was in de serie The Mandalorian opent in zekere zin natuurlijk de deur voor dat soort ontwikkelingen. Maar hoe kijkt de acteur daar eigenlijk naar?

Het niet verpesten
Tijdens een interview ging Stan in op de mogelijkheid om Luke Skywalker te spelen. Hoewel hij het op het eerste oog wel ziet zitten, is het een duidelijk moeilijke kwestie.

"Ik hoor het vaak en ben altijd wel een beetje in de war, omdat het voelt alsof er gesprekken plaatsvinden, maar niemand vraagt mij iets. Waarom niet? Net als iedereen groeide ik op met Star Wars en Empire Strikes Back is een van mijn favoriete films," begon de acteur. "Mark Hamill is een van de meest iconische acteurs en Luke Skywalker is een iconisch personage. Dus het klinkt niet alsof het mijn keuze is, het is niet aan mij. Hoe dan ook, zal het zichzelf wel wijzen en hey, wie weet."

Toch is het ook niet helemaal zwart wit: "Het is wel echt een personage waarvan je weet: dit wil je niet verpesten. Je moet het meteen helemaal goed doen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen