search
Dit jaar komt er nog een 'Micronauts'-serie
Series / Nieuws

Dit jaar komt er nog een 'Micronauts'-serie

Een animatieserie waarvan we nog niet helemaal wisten dat die eraan zat te komen.

Componist Paul Edward-Francis stelt dat dit jaar nog een serie in de Micronauts-franchise debuteert. De franchise bestaat al sinds de jaren zeventig en leidt dit jaar ergens tot een animatieserie.

Micronauts is een Amerikaanse speelgoedlijn uit de jaren zeventig die gebaseerd en gelicenseerd werd van de Japanse Microman-serie. De speeltjes waren in het verhaal rond de franchise 'ware grootte' cyborgs die van de Micro Aarde zouden komen en op onze Aarde vermomd als actiefiguurtjes leven.

Een serie
Er komt dus snel een animatieserie rond de franchise aan. Edward-Francis onthulde dat de serie dit jaar nog te zien moet zijn.

"Ik heb nog een serie die dit jaar uitkomt, Micronauts. Het is een animatieserie gebaseerd op de oude Japanse sci-fi comic, The Micronauts, uit de jaren tachtig," vertelde hij.

Meer details onthulde hij niet, maar het kan wel een geinig en interessant project zijn. Het maakt mogelijk namelijk deel uit van een gedeeld universum van personages die door Hasbro gemaakt worden, met films en series geproduceerd door Paramount Pictures. Zo komt later dit jaar een film uit rond de Micronauts. Wie weet wordt het dus wel wat!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen