search
'Westworld'-fans opgelet: seizoen 4 komt er eindelijk aan
Series / Nieuws

'Westworld'-fans opgelet: seizoen 4 komt er eindelijk aan

De opnames van het vierde seizoen van de serie Westworld gaan bijna beginnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Thandiwe Newton besloot deze week dat haar naam weer gespeld moest worden zoals deze oorspronkelijk geschreven wordt. Er zit dus weer een 'w' in waar die gewoon thuishoort.

Een van de fans van de televisieserie Westworld, waarin Newton de rol van Maeve speelt, besloot haar te eren door het Westworld-logo te photoshoppen boven een beeld van haar personage. Dat plaatste ze opnieuw op Instagram, waarbij ze schreef: "Dit liet mij vandaag glimlachen. Maeve - hoe kan ik haar ooit bedanken?" Waarop ze onthulde dat het vierde seizoen snel opgenomen wordt.

Vierde seizoen
In het verleden teasede Newton al dat het vierde seizoen opvallende momenten gaat bevatten. De serie doet het helemaal anders, nu we een aantal belangrijke personages zagen sterven en er een aantal nieuwe gevechten opgezet werden.

In de nieuwe batch aan afleveringen wordt het volgens showrunner Jonathan Nolan heel spannend. "Ik geloof heel erg in leiden door ironie. William wordt een ding [een host], waar hij zo lang de macht over had. En op een heel ander niveau kan ik niet wachten om te zien hoe Ed [Harris] iedereen gaat doden."

Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn. Wel is het duidelijk dat er weer veel tijd tussen de releases zit, en de kans groot is dat de serie pas in 2022 verder gaat.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen