Goed nieuws voor fans van 'The Crown'

Het vijfde seizoen van de serie wordt bijna opgenomen en dat is mooi nieuws!

Jim Pedd, 08-04-2021 17:01

Het vijfde seizoen van The Crown komt eraan. De opnames van de serie gaan in juli van start, met een gloednieuwe cast.
De serie begint langzaam het heden te betreden en verving daarom wederom de cast voor het nieuwe seizoen. Waar de show begon met actrice Claire Foy als Queen Elizabeth II, werd zij in het derde seizoen vervangen door Olivia Colman. En nu het vijfde seizoen eraan komt, is er weer een nieuwe actrice gevonden: Imelda Staunton.

Vijfde seizoen
Variety meldt dat de crew aan begint te komen in de Elstree Studios, ten noorden van Londen. Zij bereiden zich daar voor op de zomeropnames van de serie. De hoop is om in juli te beginnen, zodra de coronamaatregelen opgeheven zijn.

Tegelijk vindt de productie van het nieuwe seizoen van The Crown plaats onder strikte protocollen, zodat er wel een veilige werkomgeving is.

Nieuw dit seizoen is Elizabeth Debicki in de rol van Princess Diana. Verder speelt Dominic West de rol van Prince Charles, haar vervreemde man. Naast Imelda Staunton als de Queen, is ook actrice Lesley Manville te zien als Princess Margraret. Jonathan Pryce is verder Prince Philip.

De rest van de cast is nog niet bekend, waarmee er nog een paar grote schoenen te vullen zijn.
Bron: Variety

Lees meer over: The Crown, Netflix, Opnames, Imelda Staunton, Dominic West, Elizabeth Debicki, Lesley Manville, Jonathan Pryce

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix