'Stranger Things' seizoen 4 is veel enger dan de seizoenen hiervoor

'Stranger Things' seizoen 4 is veel enger

De serie Stranger Things lijkt het over een iets andere boeg te gooien met het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 8 april 2021 om 15:54

Kijk je uit naar het nieuwe seizoen van Stranger Things? Mooi! Want dan heeft acteur Gaten Matarazzo weer een kleine teaser voor wat er komen zal.
De opnames van de serie zijn nog altijd in volle gang. Wel waren de scenario's al voordat de camera's gingen draaien klaar, waarmee de serie volgens veel betrokkenen beter dan ooit is. Maar ook wordt de toon van de serie veel duisterder.

Engste seizoen tot nu toe
Tijdens de Tonight Show sprak Gaten Matarazzo met Jimmy Fallon over de serie. Volgens hem wordt het vierde seizoen een heel stuk enger.

"Dat is wat mij echt heel erg opviel toen ik het aan het lezen was. Ze gaan er dit jaar echt voor en dat is heel tof," aldus Matarazzo.

Wat we dan precies kunnen verwachten is nog even de vraag. Maar het past wel bij de serie om enger te worden dan eerst. De acteurs worden ouder, waarmee er meer mogelijk is. Bovendien groeit het publiek mee met de cast, en moet de franchise dus wel groter worden.

Wanneer het nieuwe seizoen te zien is, weten we helaas nog niet. Wel is bekend dat Netflix mikt op een release dit jaar.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Gaten Matarazzo, Duffer Brothers, Millie Bobby Brown

Populair nieuws