'Supernatural'-acteur ziet er bizar uit in 'The Boys' seizoen 3

Jensen Ackles ziet er bizar uit in 'The Boys' S3

De ster van Supernatural heeft zijn looks behoorlijk aangepast voor zijn rol in The Boys.

Zilko Tarici, 9 april 2021 om 12:06

De opnames van het derde seizoen van The Boys is volop in gang. En een van de nieuwe toevoegingen is Supernatural-ster Jensen Ackles, die via Instagram zijn verrassende nieuwe look voor de rol laat zien.
Op de foto, die je hieronder kunt bekijken, zien we Ackles met een grote, ruwe baard en het onderschrift: "Okay quarantine... bring it on!!!" Die opmerking slaat op de verplichte quarantaine van twee weken waarmee iedereen die arriveert op de set van The Boys mee te maken krijgt.

Ackles speelt in de serie de rol van het personage Soldier Boy. In de strip is Soldier Boy een persiflage op Captain America, een rol waar de acteur uiterst geschikt voor zou zijn geweest. Het vreemde is wel dat Soldier Boy gladgeschoren was in de comics, maar Amazon lijkt een andere richting op te gaan met het personage.

Een onverwachte rol
Bedenker Eric Kripke zei eerder het volgende over wat we kunnen verwachten van Ackles en zijn personage:

"Ik denk dat iedereen die verwacht dat Jensen een goeierik gaat spelen, bedrogen zal uitkomen. In de strips is Soldier Boy een stuntelig slaafje van Homelander, maar in onze versie is hij meer een soort John Wayne. Hij is een gast die al actief is sinds het begin van Vought. Hij was Homelander vóór Homelander."


Bron: Comic Book

Lees meer over: Supernatural, The Boys, Jensen Ackles, Karl Urban, Amazon

Populair nieuws