search
'The Mandalorian'-personage is te zien in 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-personage is te zien in 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett lijkt in zekere zin een voortzetting van The Mandalorian te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Star Wars-universum is gigantisch groot op streamingdienst Disney+. Naast The Mandalorian werkt Lucasfilm onder meer aan The Book of Boba Fett, een directe spin-off van de eerste live-action Star Wars-serie.

Dat nieuwe project volgt onder meer Boba Fett en Fennec Shand, die het in Tatooine over lijken te nemen van de Hutt-familie. Maar volgens de site Cinelinx zijn zij niet de enigen die we volgen.

Ook Din Djarin
Volgens Cinelink keert ook Din Djarin, de Mandalorian uit de titel van The Mandalorian, terug in de televisieserie The Book of Boba Fett. De productie van die serie is nu bijna af en volgens Cinelink zit Din Djarin ergens in het eerste seizoen.

Dat hij te zien zou zijn in de televisieserie is niet heel gek. Hij heeft een duidelijke band met Boba Fett en Fennec Shand, dus dat de drie misschien weer even samenwerken past wel binnen het verhaal.

Ook verwachten we Cobb Vanth, de marshall gespeeld door Timothy Olyphant, evenals Peli Motto van Amy Sedaris in de serie te zien terugkeren. Zij hebben allebei ook een en ander te doen op woestijnplaneet Tatooine.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen