search
'Arrow'-fans opgelet: 'Heels' van Stephen Amell is bijna klaar
Series / Nieuws

'Arrow'-fans opgelet: 'Heels' van Stephen Amell is bijna klaar

De acteur speelt straks de hoofdrol in een serie die over worstelen gaat.

Iets meer dan een jaar geleden begonnen de opnames van een heel nieuwe serie voor Starz, Heels. Daarin speelt acteur Stephen Amell een van de hoofdrollen. Afgelopen september gingen de camera's weer draaien (na een stop wegens de coronaproblematiek) en nu is men klaar.

Acteur Stephen Amell plaatste op Twitter een foto waaruit blijkt dat de productie eindelijk klaar is. Hij was lekker kort en krachtig met zijn bericht: "Seizoen 1 is opgenomen. Wacht maar tot je het ziet."

Twee broers
De serie draait om twee broers die een worstelshow hebben in Georgia, 'The Duffy Wrestling Association'. De serie is gemaakt door Michael Waldron, en Amell is te zien naast onder meer Alison Luff, Chris Bauer, Allen Maldonado, James Harrison, Kelli Berglund, Mary McCormack en David James Elliot.Heels draait, zo schrijft Starz in de synopsis, om ze mannen en vrouwen die hun dromen najagen in de wereld van pro-wrestling in kleine dorpjes. De serie speelt zich af in een hechte gemeenschap in Georgia, waar we een bedrijfje volgen dat draait om twee broers en rivalen die strijden om het nalatenschap van hun vader.

In de ring is er altijd een schurk, de Heel, en die wordt gespeeld door het personage van Amell. Maar soms kan het ook in de echte wereld moeilijk zijn om los te laten wie je in de ring bent.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen