'The Walking Dead' krijgt mogelijk deze spin-off

'The Walking Dead' krijgt mogelijk deze spin-off

AMC wil weten of fans interesse hebben in een serie die gaat over Negan.

Jim Pedd, 11 april 2021 16:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

AMC Networks houdt een enquête onder kijkers om te zien of er interesse is in een spin-off van The Walking Dead. Dat nadat de aflevering Here's Negan te zien was op de zender.

In die aflevering zien we het oorsprongsverhaal van Negan, die samen met zijn door kanker gevelde vrouw Lucille probeert te overleven in de eerste maanden van de zombie-apocalypse. In de aflevering ontmoeten we ook de eerste Savior, Laura, die Negan zijn knuppel geeft.

Een serie?
Na de première van Here's Negan probeert AMC nu te achterhalen of fans interesse hebben in "aanvullende afleveringen of series die het verhaal van Negan verkennen voordat hij de groep van Rick Grimes leerde kennen".

Wellicht dat er dus, als er genoeg mensen zin hebben in zo'n serie, deze er echt komt. Van acteur Jeffrey Dean Morgan weten we dat er "geen gesloten deuren" zijn na de aflevering en dat hij interesse heeft om vaker terug te keren als Negan.

"Er wordt over gesproken, de goede mensen bij AMC Networks en de mensen die werken aan The Walking Dead hebben zelfs gevraagd of ik er interesse in zou hebben. Maar heel eerlijk? Ik denk dat ze dat bij vrijwel alle personages hebben gedaan, niet alleen bij mij," aldus Morgan.
Bron: Comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Negan, Heres Negan, Jeffrey Dean Morgan, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws