search
'The Crown'-acteurs over de dood van prins Philip
Series / Nieuws

'The Crown'-acteurs over de dood van prins Philip

De sterren van The Crown die de rol van Philip speelden zijn geraakt door zijn dood.

De Britse prins Philip is deze week overleden. Netflix, acteurs Tobias Menzies en Matt Smith reageren nu op het treurige nieuws.

De twee acteurs speelden allebei al de rol van Philip in Netflix-serie The Crown. Elke twee seizoenen wordt de complete cast vervangen door een nieuwe en zien we de personages die zij spelen in andere rollen. In het vijfde en zesde seizoen is Jonathan Pryce te zien as Philip.

Meerdere statements
Van verschillende kanten zijn er nu statements over de dood van Philip. Netflix reageerde als volgt: "Netflix, Left Bank Pictures, Sony Pictures Television en het productieteam van The Crown zijn erg geraakt door het nieuws van de dood van de Duke of Edinburgh. Onze gedachten zijn bij de hele Royal Family."

Menzies zei het volgende: "Voor zover ik iets weet van de Duke of Edinburgh, denk ik te kunnen zeggen dat hij het niet interessant zou vinden dat een acteur die hem op televisie heeft gespeeld, zijn mening over zijn leven geeft, dus ik laat het aan Shakespeare: - 'O good old man! How well in thee appears the constant service of the antique world…' Rust in vrede."

En Matt Smith zei het volgende: "Ik wil mijn medeleven betuigen aan Her Majesty the Queen en de Royal Family. Prince Philip was dé man. En dat wist hij. 99 jaar oud, met zoveel stijl. Bedankt voor al je werk, het zal niet hetzelfde zijn zonder jou."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen