search
Dikke tegenvaller voor Netflix-serie 'The Witcher: Blood Origin'
Series / Nieuws

Dikke tegenvaller voor Netflix-serie 'The Witcher: Blood Origin'

Actrice Jodie Turner-Smith geeft de hoofdrol weg aan iemand anders.

Actrice Jodie Turner-Smith lijkt een grote naam te kunnen gaan worden in Hollywood. Ze was al te zien in films als Queen & Slim (2019) en The Neon Demon (2016) en ze is binnenkort te zien naast Michael B. Jordan in de Amazon-film Without Remorse.

Ook zou ze de hoofdrol gaan spelen in de miniserie The Witcher: Blood Origin van Netflix, een eenmalige prequelserie die volgt op het succes van de moederserie The Witcher met Henry Cavill. Dat gaat echter niet door.

Turner-Smith vertrekt bij Blood Origin
Turner-Smith moest in de serie, die zich 1200 jaar eerder afspeelt, de rol gaan spelen van de krachtige strijder Eile. Dit gaat niet door aangezien de vertraging van de opnames tot een agendaconflict leidt.

Op den duur zal The Witcher: Blood Origin op Netflix moeten gaan verschijnen. Een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend. Eerst krijgen we nog het tweede seizoen van The Witcher en de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Turner-Smith zien we binnenkort in de miniserie Anne Boleyn van de Britse zender Channel 5. Daarin speelt ze de hoofdrol. Hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen