Amazon Prime Video had eindelijk weer een drukke serieweek!

Amazon Prime Video had weer een drukke serieweek

Check hier alle nieuwe toevoegingen die Amazon Prime Video gedaan heeft deze week.

Jim Pedd, 12 april 2021 om 13:35

De laatste weken is het niet superdruk op Amazon Prime Video als het op nieuwe series aankomt. Vandaag is het echter iets drukker dan normaal. We zetten de nieuwe series voor je op een rij.
Daarbij beginnen we met de serie die wekelijks een nieuwe aflevering debuteert, gevolgd door series met nieuwe seizoenen.

Invincible (S01E05): Zeker over zijn nieuwe krachten riskeert Mark de samenwerking met een lokale boef om een misdaadbaas aan te pakken, terwijl hij tegelijkertijd worstelt met school en een nieuwe relatie.

En dan zijn er nog vier series met nieuwe seizoenen:

Draken: Rijders van Berk (4 seizoenen): De serie begint vlak na de gebeurtenissen van de film How to Train Your Dragon. De Rode Dood is verwoest en de Vikingen van Berk hebben vrede gesloten met de draken, die nu naast hen leven in het dorp.

THEM (1 seizoen): THEM is een serie die terreur in Amerika onderzoekt. Dit seizoen gaat over een zwart gezin dat van North Carolina naar een witte buurt in Los Angeles verhuist in de jaren 50 van de 20e eeuw. Hun idyllische huis wordt het startpunt van kwade krachten, bij de buren en buitenaards, die ze plagen en kapot willen maken.

Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (1 seizoen): Wir Kinder von Bahnhof Zoo draait om zes tieners die hard vechten voor hun dromen van geluk en vrijheid en die gaandeweg al hun problemen met ouders, leraren en anderen achter zich laten. De serie is een prachtig geschoten epos over opgroeiende jongeren en schetst een uitdagend, controversieel en indrukwekkend beeld van de drugs- en clubscene in Berlijn.

Chicago PD (4 seizoenen): Producer en Emmy-winnaar Dick Wolf en het team achter Chicago Fire presenteren Chicago PD, een bloedstollende nieuwe politieserie over de mannen en vrouwen van District 21 van het Chicago Police Department, die hun leven in de waagschaal stellen om de orde en veiligheid in de gemeenschap te waarborgen.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws