'Stranger Things' seizoen 4 gaat 'meegroeien' met de acteurs

'Stranger Things' wordt ook een stuk volwassener

Het nieuwe seizoen van de televisieserie van Netflix wordt veel volwassener dan wat we tot nu toe gezien hebben.

Jim Pedd, 12 april 2021 om 13:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De cast van Stranger Things is druk bezig met de opnames van het vierde seizoen van de serie in Atlanta. Fans kijken natuurlijk heel erg uit naar het nieuwe seizoen.
De afgelopen weken waren er al heel wat blikken op de set, maar veel over het nieuwe seizoen horen we eigenlijk niet. Gelukkig is er acteur Gaten Matarazzo, die de rol van Dustin Henderson speelt in de serie, om iets meer over het nieuwe seizoen te vertellen.

Een stuk volwassener
Matarazzo vertelde aan ET Online dat het nieuwe seizoen een stuk volwassener is. "Als het op de toon aankomt, dan is dit nieuwe seizoen zeker volwassener en ik denk dat ze dat bewust gedaan hebben. Dat ze de serie graag net zo volwassen wilden laten worden als de kinderen," aldus Matarazzo.

"Naarmate wij ouder worden, moeten onze personages ook ouder worden. Ze gebruiken dit feit in hun voordeel, omarmen het zelfs en schrikken er dus ook niet van terug als onze stemmen lager worden en we groeien. Ze gebruiken het in hun schrijven en het is echt ongelofelijk wat ze doen."

Wanneer het nieuwe seizoen te zien is weten we nog niet.
Bron: ET

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Gaten Matarazzo

Populair nieuws