Eerste beeld van de 'Friends'-reünie dan eindelijk online verschenen

Eerste beeld van de 'Friends'-reünie

De serie krijgt straks een speciale aflevering waarvoor de castleden van de serie terugkeren.

Jim Pedd, 11 april 2021 om 19:50

De opnames van de speciale aflevering van Friends die al enige tijd geleden aangekondigd werd zijn eindelijk van start. Dat laat acteur Matthew Perry weten in een bericht op Instagram dat hij vervolgens verwijderde.
Friends was gedurende tien seizoenen te zien op NBC. De sitcom draaide om zes hoofdpersonen, die elk heel eigen levens en vooral ook problemen had. Maar ondanks dat de serie twee decennia geleden al eindigde, leeft de boel nog steeds.

Nieuwe special
Om die reden besloot HBO Max een special te maken met daarin de zes oorspronkelijke castleden. Hoewel Perry de post snel verwijderde nadat hij deze geplaatst had, staat deze wel nog op andere sociale media:

Tweet verwijderd

De reünie wordt dus eindelijk opgenomen. De opnames zullen niet lang duren, het is in feite gewoon een speciale aflevering waarin de castleden terugblikken op het grote succes dat ze ooit boekten met de televisieserie.

De special is straks op HBO Max te zien en zal vermoedelijk met die streamingdienst op een zeker moment ook naar Nederland komen.
Lees meer over: Friends, HBO Max, NBC, Matthew Perry

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws