search
De serie 'Revenge' moet nog altijd een revival krijgen wat Emily van Camp betreft
Series / Nieuws

De serie 'Revenge' moet nog altijd een revival krijgen wat Emily van Camp betreft

De serie Revenge zou straks gewoon alsnog terug moeten keren vindt Emily van Camp.

Actrice Emily van Camp is weer te zien in het Marvel Cinematic Universe, waarin ze de rol van Sharon Carter speelt. Voordat ze daarvoor tekende, was de actrice te zien als Emily Thorne in de serie Revenge.

De serie draaide om het personage van Van Camp, dat naar de Hamptons ging om daar wraak te nemen op een rijke familie die haar en haar vader verraden had. Afgelopen zomer bleek dat er gesprekken gevoerd werden over een revival, maar dat ABC er uiteindelijk van af zag.

Toch nog mogelijk
Wat de actrice betreft, moet niemand "ooit nooit zeggen". De revival was volgens haar behoorlijk interessant geworden. We hadden een Latina-immigrant in Malibu gezien, die haar wraak probeerde te nemen op een farmaceutische dynastie.

Die vermoordde haar moeder, vernietigde haar familie en zorgde voor een grote wereldwijde epidemie. Volgens haar "werd erover gesproken, en ik weet dat ze het op een heel andere en nieuwe manier terug wilden brengen".

De kans bestaat volgens de actrice nog altijd dat de serie terugkeert. "Ik weet alleen niet of ze het echt willen op dit moment". Toch is de kans klein dat haar personage terugkeert: "haar verhaal is echt afgerond. Maar tegelijk weet je het nooit. Ik bedoel, ik dacht ook dat ik nooit meer de rol van Sharon zou spelen, en kijk waar ik ben?"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen